90-дневна диетаОще от 90-дневна диета

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   90-дневна диета със сигурност е добре позната на голяма част от хората, които имат проблеми с излишните килограми. Всъщност тя има богата и интересна история, която датира още отпреди много години. В основата на тази диета е заложена идеята, свързана с разделното хранене. Това практически означава, че всеки ден организмът приема храна от един и същи тип. Тази храна може сравнително лесно да бъде обработена. Най-важно от всичко е да се спазва стриктно точната последователност на дните – само по този начин се постигат желаните оптимални резултати.  90-дневна диета всъщност представлява своеобразна компилация от повече или по-малко популярни принципи за широката общественост. Това са принципи на диететиката или науката за спазване на хранителните режими. Добре известен е 90-дневният цикъл на хранене, при който промяната в храненето довежда до пренастройването на метаболитните процеси в човешкия организъм. Следователно подлагащите се на тази диета нямат основания да бъдат притеснени. За трите месеца в метаболизма им ще настъпи промяната, която те желаят в пълна степен.


    Въпреки че без никакво съмнение 90-дневна диета е много ефиксна, и тя като повечето диети често предлага само временни решения на проблема с излишно натрупаните килограми. Ние предлагаме далеч по-добра алтернатива за всички, които искат веднъж завинаги да се оттърват от наднорменото си тегло. За тях е препоръчително да се запишат още сега на нашия 13-седмичен курс по отслабване, който провеждаме в извънработно време. Поради тази причина той е удобен за посещение от всички предвид факта, че са на работа през деня. Курсът ни е много оригинален и атрактивен и съдържа състезателен характер, което го прави още по-стимулиращ за всички участници. В резултат на положителната и позитивна атмосфера, която се създава между участниците, те могат значително по-лесно да преодолеят проблема с килограмите. Така вместо да се подлагат на тримесечната диета, която съдържа и редица полезни дейности, този курс може за същото време да гарантира постигането на още по-добри резултати. В курса няма ограничение по отношение на възрастта, ето защо всеки е добре дошъл по всяко време. Ние предлагаме още много изненади за участниците, които не се страхуват да опитат този ефикасен начин на отслабване.


     90-дневна диета апелира към приемането на полезна храна в малки количества от всички мускулни групи, като тези принципи се препоръчват от повечето диетолози. В тази връзка също така ние предлагаме изготвянето на универсални индивидуални програми за всеки участник, с който се заимава професионален инструктор по хранене. В зависимост от показателите на всеки един от участниците в курса, се изготвят програмата и упражненията, които той трябва стриктно да изпълнява през цялото време. Само в рамките на 13 седмици всеки ще почувства осезаемата разлика в теглото си и ще може да се похвали със здрава и стегната фигура. Това е несъмнено основен приоритет на всички, които имат проблеми с килограмите. Курсът ни дава добри резултати и това може лесно да се провери на сайта ни, където много от преминалите го вече участници изразяват добрите си впечатления и задоволството си от факта, че са имали възможността да работят с нашите професионалисти.