Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Автоинтоксикация и самоизчистванеОще от Автоинтоксикация и самоизчистване

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Автоинтоксикация и самоизчистване е процес, на който за съжаление много хора не са склонни да обръщат необходимото внимание. Така докато всеки ден мием редовно ръцете и лицето си, все по-малко се замисляме за нуждата от почистване на червата. Храносмилателният тракт е едно от местата в нашия организъм, който несъмнено има нужда от почистване. В него всеки ден в резултат на консумираните храни влизат мазнини, продукти с токсични елементи и др, които оказват неблагоприятен ефект. В случай че хората не обърнат внимание на тези важни неща, има огромна вероятност да се стигне до автоинтоксикиране, което с прости думи означава самоотравяне на организма. Токсините се пренасят и достигат до всяка клетка, разнасяйки се по кръвта, което може да доведе и до нейното увреждане. Когато метаболизмът усвоява отпадъчните вещества, това е предпоставка за получаването на отравяне и ако сега не се замислим за последиците, после нещата могат да се усложнят и да станат трудни за решаване.

   

    Алергията и непоносимостта към някои продукти, както и постоянното усещане за лош вкус в устата са два от симптомите, които са сигурен белег за наличието на автоинтоксикация и самоизчистване, което се налага от само себе си. Честите простуди в съчетание с газовете също са признаци, които недвусмислено говорят за отравяне на организма. Проблемите с кожата и появата на циреи с гной, както и усещането за болки в областта на черния дроб и пикочният мехур са други два симптома, че нещо с организма ни не е наред. В медицината неразтворените и недобре разградени от организма вещества са известни с понятието шлаки, а те имат пряка връзка към нуждата на организма да се осигури почистване. Практически няма орган от човешкото тяло, който да е застрахован на сто процента от появата на шлаки и в това число влизат черният дроб, бъбреците, пикочният мехур и още много други. Дебелото черво, бъбреците и черният дроб обаче са три от местата, където количествата на шлаките са най-многобройни. Процесите на ферментация и гниене спомагат много за отравянето на организма и всички произтичащи от това опасности и неприятни последици за нашето здравословно състояние, което се влошава.


     Почистването на червата е един от основните аспекти, на които трябва да обърнат внимание интересуващите се от тънкостите на автоинтоксикация и изчистване. Началото на много заболявания е свързано именно с червата и този факт е много добре известен на повечето лекари. За да помогнем на организма да се справи ефикасно с почистването, има няколко основни етапа. Първият от тях е пиенето на вода в големи количества, а вторият е свързан с приема на горещата напитка Термоджетикс. Освен че води до значително подобрение при обмяната на веществата, напитката също така разгражда мазнините на енергия и вода. Този факт има значение, защото предизвиква честото посещение до тоалетната по малка нужда и колкото по-честа е тя, толкова повече шлаки ние извеждаме от организма си. Активираната целулоза е още един от начините, с които се постига почистване на организма, като тя притежава уникалната способност да пречиства шлаките, а от значение е и подобрението, настъпващо при перисталтиката.