Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Чай за отслабванеОще от Чай за отслабване

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Всеки чай за отслабване може да се приема от хората, опитващи да се преборят ефикасно с килограмите и мазнините в излишък. По принцип изпиването на чаша чай сутрин се счита като полезно за организма и здравето в сравнение с кафето, което се характеризира с висок процент съдържание на кофеин. Наред с това когато в него се поставя захар, черната напитка става още по-вредна и именно поради тази причина при диетите с кафе, то почти винаги се пие горчиво. На първо място сред чайовете, оказващи отслабващ ефект върху тялото, се нарежда зеленият. Той е известен още като китайски и името му не е случайно. Подпомагащ организма на клетъчно ниво, благодарение на този чай се стига до чувствително намаляване на мазнините и на занижаване процента на холестерола. Освен този чай обаче, в практиката са познати поне още няколко подобни напитки, които водят до постигането на забележителни резултати по отношение на отслабването.


    Черен чай за отслабване е още една опция, до която могат да прибегнат искащите да се освободят от излишните си килограми хора. Важно и съществено условие за консумацията му е тя да се извършва без мляко. И ако преди години в миналото пиенето на чай непременно е било съпътствано и с поставянето на няколко лъжици мляко, днес нещата са коренно различни. Млякото е служило като разредител на черния чай, защото е бил изключително силен. С течение на времето обаче учените достигнали до извода, че в хода на спазването на диети и други различни хранителни режими, черната напитка е много полезна и оказва благотворно въздействие върху организма. Само по себе си всъщност млякото не е толкова вредно за организма. Не бива да забравяме, че именно производните от него продукти като сирене и кашкавал са протеини, а те са много полезни за организма. Когато се консумира с черен чай, млякото води до блокиране на абсорбацията на мазнини и освен това забавя пълноценното абсорбиране на антиоксидантите. При това положение вече няма начин да се отрече, че трябва да се ограничи приемът на мляко в случаите, когато хората имат желание да пият черен чай.

                                               

    Чай за отслабване с мента е поредният вариант за хората, които искат да се преборят за дълго време с мазнините и килограмите. Хубавото при тази напитка е, че тя може да се консумира в топъл или студен вид в зависимост от личните вкусове и предпочитания. Стимулацията на процеса на храносмилане и улеснението при перисталтиката са две от основните му предимства, а освен това той е сред типичната напитка за родните географски ширини. Ето защо много хора отдавна са свикнали с него и го консумират в различни отрязъци на денонощието. Наред с изброените до момента чайове за отслабване, трябва да се спомене и този от рози, който е считан за своеобразна терапия за тялото и душата. Изчистването на токсините е основното преимущество на чая, както и съдържанието на витамини като А и Д в своя състав. Също като при чая от мента, розовият има слабителен ефект и трябва да се внимава с него.