Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

ДетоксОще от Детокс

   Хормоналните препарати и хербицидите за съжаление днес са съществена част от храната ни. Тя се преработва по начини, които в крайна сметка се оказват изключително вредни за тялото и организма ни, като специално тези две съставки стоят в основата за появата на токсикиране на организма. Ето защо се налага взимането на бързи и превантивни мерки, с които да се осъществи пълен детокс на организма.
Времето и здравето са единствените неща, които оценяваме истински само, когато ги нямаме. Не губи време, подари си здраве! Направи най-важното решение за теб, вземи своята програма и подари на тялото и духа си здраве.
Вземи програмата!

   Казано по друг начин, детоксикацията представлява програма за пречистване, която се състои от няколко основни правила и стъпки. Всички те трябва да се спазват стриктно и последователно, защото е единственият възможен начин за постигането на задоволителни крайни резултати. В продължение на три до четири седмици е възможно организмът ни напълно да се изчисти от вредните вещества, които могат да нанесат сериозни здравословни проблеми, лечението на които впоследствие е дълъг и сложен процес. Преди обаче да се пристъпи към изпълнението на програмата, е редно да се потърси мнението на експерт.

ПОПИТАЙ ЗА ПРОГРАМА ДЕТОКС НА ЗДРАВИ ХОРА    0894365769

    Месото, млякото, яйцата и сиренето задължително трябва да се изключат от менюто по време на извършвания детокс. Както ясно се вижда, това са животински продукти, които иначе са полезни и присъстват в не една и две диети. Вместо тези храни, е важно да се заемем с изготвянето на меню, което се състои от ядки, варива, а така също и хранителни добавки. Те обаче трябва да са такива, които да отговарят на индивидуалните ни целеви нужди. По отношение на течностите, на всяка цена трябва да включим минералната вода, шейковете и фрешовете. Последните могат да се комбинират по различни начини и един типичен пример е ябълка и морков. Други полезни за организма течности в тази връзка са чайовете и напитките със свежи растения като джинджър и мента, а също така и лимона. Този плод често присъства в много сокове, включително се консумира и с минерална вода. Фибрите и целулозата са още две важни неща, които имат пряка връзка с детоксикирането на организма. Те присъстват в менюто най-вече с цел да пречистят областта на червата. Не на последно по важност място стои въпросът с практикуването на специални дихателни техники.


    Така, след като вече знаме какво в общи линии представлява понятието детокс и какви храни и напитки са позволени по време на този режим, е редно да се споменат и очакванията по отношение на това какво да очакваме в края му. На първо място се посочва изчистването на слузта от червата. Ускореното разграждане на мазнините от външен и вътрешен характер наред с по-лесното усвояване на храните и напитките са още два от факторите, които имат съществено значение. Подсилването на имунната система и наличието на по-здрав, стабилен и лек сън продължават списъка с това, което се постига след продължителен и правилен детокс на тялото и целия организъм. На последно място стои въпросът с избистрянето на тена на кожата, което по принцип е сигурен признак за добро здравословно състояние. Подобрената перисталтика също е естествена последица от детоксикирането, ето защо наистина тази програма за пречистване е много полезна в дългосрочен план.