Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

ФибриОще от Фибри

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Фибри са съставки, които едва ли имат нужда от подробно представяне, защото масово се използват от хората при опитите им да водят активен и здравословен начин на живот. На първо място фибрите осигуряват ценна детоксикация на тялото, особено когато времето е по-топло и тогава имаме нужда от разнообразие по отношение на плодовете и зеленчуците. Що се отнася до токсините, те за съжаление се съдържат навсякъде – както в храните, така също и в напитките. Месото, алкохолът и другите неща, които консумираме в ежедневието си, могат да бъдат сериозна заплаха за здравето ни, ако навреме не се предприемат необходимите мерки. Ако искаме да се убедим в необходимостта от фибрите, то е редно да познаваме поне няколко от основните симптоми, които са признак на хронично отравяне. Липсата на енергия и подуване в областта на червата са първите два симптома, а наред с това има и леко, но постоянно главоболие и отичане в областта на краката.


     Проблемите със сериозната интоксикация също са пряко свързани с употребата на фибри, но отново е важно да познаваме признаците, които се явяват като своеобразно светване на предупредителната червена лампичка. Така например ако имаме трудности с изхождането или не се наблюдава покачване и сваляне на теглото въпреки стриктното и точно спазване на диетата, това е белег на интоксикация. Подаграта и псориазисът пък, които са често поставяни диагнози на много хора, са още един от признаците, които ясно ни говорят за интоксикиране. Програмите от типа детокс не са подходящи за всички хора, но като цяло са много полезни за организма, защото го освобождават от многото отровни и вредни вещества. На първо място в списъка на хора, които трябва да приложат подобна програма са тези, които имат някои от по-горе изброените симптоми и такива, които поради своите заболявания са принудени да приемат лекарства за хронични болести. С други думи това са все хора, които ежедневно приемат медикаменти. При достигане на мъртва точка в процеса на отслабване или при постоянното консумиране на месо и млечни продукти, също се налага нуждата от такива програми, при които фибрите изиграват решаваща роля в дългосрочен план.


     Шейк Формула 1 е една от съставките, най-богати на фибри и поради тази причина масово предпочитана и препоръчвана от специалисти в областта на здравословното хранене. Ние като организация, специално занимаваща се със здравето на хората и поддържането му в отлично състояние колкото се може по-дълго, даваме някои специални привилегии на своите членове. Така например ако те са редовни участници в нашите групи по отслабване и правилно хранене, имат възможността при определени случаи да консумират безплатно въпросната напитка по време на първото си посещение. Повече информация за тези привилегии могат да се научат от страниците на сайта ни или посредством свързването с нашите служители, които точно и акуратно отговарят на отправените към тях запитвания. Ролята на фибрите за доброто състояние на организма е отдавна доказана, ето защо те не бива да се подценяват или отхвърлят с лека ръка. Тяхната постоянна консумация ще ни позволи да се радваме пълноценно на живота.