Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Група за подкрепа – курс за отслабванеОще от Група за подкрепа – курс за отслабване

ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ТИ ТОКУ ЩО НАПРАВИ ПЪРВАТА КРАЧКА КЪМ ТВОЕТО ПО-ЗДРАВО И КРАСИВО ТЯЛО


Искаш ли да се чувстваш перфектно в кожата си и да се радваш на това, което виждаш, всеки път, когато се огледаш в огледало или някоя витрина?


Ако отговорът е ДА, тогава тази 13 седмична програма по здравословно хранене е за теб!Възрастта на нашето тяло трябва да е с 15 години по-млада от реалната ни възраст, но много често поради различни фактори то е с 15 години по-старо!


И може би ще те изненадам, като ти кажа, че външните фактори като: околна среда, стрес, вредни навици или времето оказват влияние на възрастта на нашето тяло едва 30% докато влиянието на храната, която консумираме е 70%! Добрата новина е, че това е и факторът, върху който имаме реално най-голямо влияние и ние самите, с други думи, ние сами можем да определим, на колко години да бъде нашето тяло, като определим, каква храна да му даваме.


Тази програма ще ти даде мотивацията, знанията и подкрепата, за да поддържаш тялото си младо, здраво и красиво.

Времето и здравето са единствените неща, които оценяваме истински само, когато ги нямаме. Не губи време, подари си здраве! Направи най-важното решение за теб, вземи своята програма и подари на тялото и духа си здраве.
Вземи програмата!
 • Твой личен хранителен режим, който ще даде на твоето тяло това, от което има най-голяма нужда
 • Персонален треньор по хранене, който ще се грижи за твоя режим и ще следи резултатите ти заедно с теб.
 • 3 измервания с биоанализатор WELLNESS TEST, с които ще проследим промяната на нивата на телесните ти показатели и ще ги анализираме.
 • 13 модула с много теория и практика, в които ще научиш, как да даваш на тялото си всичко необходимо, за да е щастливо то, и как да изградиш навиците, които ще те подържат здрав през цялата година. (Една седмична лекция в рамките на час и половина)
 • 13 лични консултации с експерт по здравословно хранене с над 6 годишен опит (В удобно за вас време)
 • Много награди за постигнатите резултати.
 • Много забавление по време на целия процес
 • Много печатни материали, които ще ти помагат да бъдеш информиран и в ежедневието си.
 • Ще изградиш интересни контакти с хора, които споделят твоята мисия – да имаш едно здраво и красиво тяло
 • Ще определяш твоето тегло
 • Ще се научиш да контролираш своите хранителни навици, вместо те да контролират теб

ГАРАНЦИИ:

На участниците, които спазват инструкциите и следват препоръките на 13-седмичната програма, ние гарантираме постигането на възможно най-добрите резултати, след което те ще могат в продължение на дълго време да се наслаждават на здрава и стегната фигура. Изграждането на правилните хранителни навици е ключово не само за избягване на риска от натрупване на излишни килограми, но и за общото здравословно състояние на организма.

  

Коя е Емилия Милушева:


От 7 години работя като консултант по здравословно хранене. Помогнала съм на стотици хора да променят хранителните си навици и корегират  теглото си.

От 5 години имам собствен Клуб по здравословен начин на живот. В него хората получават различни услуги: Биоимпедансов анализ на телесни показатели, изготвяне на персонални хранителни режими. Организирам курсове по здравословно хранене и контрол на тегло. В тях хората получават ценна информация и помощ по трудния път на борбата с килограмите.

Давам съвети за подобряване на физическата активност, помагам на хората да се грижат по-добре за добрия вид на кожата си.

Като резултат имам доволни клиенти, с подобрено самочувствие, добър външен вид и здраве.

Моята мисия е, да доставям радост и щастливи усмивки на лицата на моите клиенти.