Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Независим член на Хербалайф
Казвам се Емилия Милушева и съм независим член на Хербалайф.От 6 години вече помагам на хората да се справят с проблеми, свързани с неправилно хранене и контрол на тегло. През последните 18 години, преди да попадна в компания Хербалайф, аз имах фирма за счетоводни услуги. Тази професия не ми носеше удовлетворение, а и съсипа здравето ми. Това ме накара да си търся нещо друго. Така търсейки си работа попаднах на консултант по хранене. Качиха ме на ТАНИТА и ми изготвиха режим. За два месеца свалих излишните няколко килограма и над 45см обиколки. Всъщност аз цял живот се боря с моите килограми. От дете боледувах доста и в пубертета качих много килограми. От тогава все „гладна, дебела и нещастна“! Познато ли ви е? Изпробвала съм всички известни диети, хапчета, "супички", разни „масажорчета“ кремчета....Е оказа се, че си попаднах на мястото. От тогава при мен са дошли десетки хора и са постигнали целите си. И най-хубавото е, че ние помагаме не само на тези, които искат да отслабнат. При нас всеки може да намери решение на проблемите си. Да се научи на основни правила на здравословния и активен начин на живот. Няма по-хубаво нещо от това да се чувстваш прекрасно в кожата си и да помагаш и на други хора.
  
Искам да споделя с вас как аз промених живота си.

От дете растях с наднормено тегло. Всеки, който е имал този проблем, знае колко жестоки са децата. Живота ми премина с фикс идеята да отслабна.

  Изпробвала съм всичко съществуващо в тази връзка. Спазвала съм всяка диета, която се появяваше пред мен. Отслабвах за известно време, чувствах се невероятно щастлива.... и след време отново килограмите се връщаха някак неусетно.

  Други неща, които съм пробвала, това са всякакви кремове за топене на мазнини, за премахване на целулит. Естествено – неуспешно.

  Години наред гладувах и тормозех тялото си. Пиех различни хапчета за отслабване. Ефекта от всичко беше, че се чувствах все по отчаяна и все по-лесно връщах килограми.

  Имах период от около 8-10 години, когато ходех усърдно на фитнес. Резултата беше, че имах известна по-добра физическа кондиция, но с килограмите не се разбирахме.  Когато преживях най-големият си шок в живота – загуба на най-близкия човек, взех решение да променя нещо. И това беше храненето. Аз имах сериозен проблем с храненето.

  Сега знам защо се получаваше всичко това. Знам как трябва да се храня, за да поддържам здравословно тегло. И знаете ли, това стана моя мисия. Искам да споделя с колкото се може повече хора моят опит. Искам да помогна и на други да живеят един приказен здравословен живот и да се чувстват прекрасно в тялото си.

  Провеждам програмата „ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВОТО ДА ОТСЛАБНЕШ“ за да дам на всеки нужната информация и подкрепа, че е възможно. Правя го с ясното съзнание, че мога да помогна на всеки, който каже: „Аз искам и съм готов да променя хранителните си навици“!

  В нашата група винаги е весело и забавно. Всяка седмица има мотивиращи награди за постигнати резултати.

  Ако смяташ че имаш нужда от нас ВЗЕМИ ПРОГРАМАТА!


 


    Ние предлагаме на всички възможността да се подложат на Wellness test, който се състои в замерването на основните показатели. Той също така включва и оценката на хранителните навици, на базата на които ние предприемаме съответните действия и ходове. Групата за подкрепа е още една възможност за всички да се преборят успешно с излишните килограми и да започнат да се хранят изключително здравословно. Всъщност постъпилите в тази група хора ще трябва в продължение на точно 13 седмици да участват в експеримента, което ние сме нарекли Предизвикателството да отслабнеш. Едно от най-ценните неща за всички, престрашили се да участват, са постигнатите резултати след края на това изключително интересно и едновременно с това забавно състезание. Като истински професионалисти с богат опит на първо място за нас стои етичното отношение, което проявяваме към всичките си клиенти. Грижите за тях и оказването на взаимна помощ ни помагат да поддържаме много добри двустранни отношения.

"Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com."