Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Галя М.


Галя М,Специално искам да благодаря на треньорите и специалистите от "Здрави хора", които изготвиха за мен възможно най-добрите хранителни режими. Също така пак благодарение на тях аз усвоих много ценни знания за тялото, които възнамерявам да използвам в бъдеще. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания.
  • Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Привет на всички, моето име е Галя. Като голяма част от хората по света, и аз имах проблеми с излишно натрупаните килограми. Съвсем естествено при това положение опитвах най-различни диети и методи за отслабване, надявайки се да се отърва от излишното тегло. За мое огромно разочарование всеки път нещата не се получаваха, ето защо когато попаднах на този курс, първоначално не бях оптимистично настроена. Все пак реших да опитам, защото най-голямото ми желание беше да отслабна. Трябва да призная, че още в първите няколко седмици от това предизвикателство аз вече чувствах видимите подобрения. Надеждите ми се оправдаха напълно в края на курса, когато благодарение на балансирания хранителен режим и включени продукти на Хербалайф, успях да сваля почти осем килограма от натрупаното тегло. Курсът ми помогна не само да се преборя с най-големия ми проблем, но също така ме срещна и с много нови добри приятели.
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.