Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Надка


Надка КовачеваНачинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Сега разбирам как да се храня и живея пълноценно. Постигнах толкова много и сега имам чуството, че всичко е било толкова постижимо и близо, но нямаше, кой да ми покаже как да го направя. Сега имам нови приятели, с които прекарваме страхотно времето заедно.
  • Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора".
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
Първоначално бях скептично настроена - мислех че това е поредната диета, но реших да пробвам, а и ме поблазни състезателния модел и многото хора в моето положение, които искаха да направят нещо за себе си да отслабнат. Повярвайте ми ПРОГРАМАТА ДЕЙСТВА, с пълна сила, който я изпълнява. Започнах обучението с личен треньор и след 3 седмици, прилагайки предложения ми режим на хранене вече имах резултати. Близките ми, а и мои колеги не вярваха, че не свалям килограми, а аз се свивах във все по-малки номера дрехи (добре, че си бях запазила стария гардероб, защото нямаше да мога да купувам дрехи всяка седмица или през седмица .В момента съм пълноценна и уважавана жена, здрава, щастлива, работоспособна и енергична. Вече ме гледат някои с възхищение, а други със завист, както ми каза и моята треньорка (време е да спомена и нейното име с гордост) Боряна. Мисля, че фактите изложени по-горе и моите снимки говорят за постиженията.
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.