Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Възстановително хранене след тренировкаОще от Възстановително хранене след тренировка

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Едно от най-важните неща при възстановително хранене след тренировка са хранителните продукти, от които организмът има нужда. Често се допускат сериозни грешки в това отношение, което се дължи на липсата на достатъчно опит и познания в областта. Приемането на добавки е от съществено значение, защото помага за усъвършенстване на мускулното развитие и явния напредък. В зависимост от тренировката варират и възможностите на хората по отношение на подходящите за след нея добавки. Някои от тях имат универсален характер, което ги прави подходящи по всяко време. Особеностите и начина на действие на добавките на всяка цена трябва да се съобрази с начините, по които протичат тренировките. Само по този начин ще има очакваният от хората ефект на възстановяване, който има огромно значение в дългосрочен план. Ние като истински професионалисти с богат опит знаем всичко за процеса на възстановителното хранене, което е едно от най-значимите за клиентите ни неща.


    В зависимост от използваните методики и системи, има съществени различия във физическото натоварване. Именно от там произлизат и различията при всяко едно възстановително хранене след тренировка. Въздействията спрямо мускулните влакна, сърдечният пулс и централната нервна система са все неща, които трябва да се взимат предвид. Това помага много на активно трениращите да постигат отлични резултати и да се надяват на перфектното възстановяване.Типовете тренировки се разделят на няколко основни типа, като се открояват три такива. Това са културистичните, силови и кардио тренировки. Възможно е да се обособи и четвърти вид, който е известен като тренировки от типа кросфит. За всеки един модел тренировка трябва да се прилага подходящото възстановително хранене, защото в противен случай трениращите няма да постигнат желаните от тях резултати. Протеините са сред най-универсалните добавки, които могат да се приемат без проблеми от организма под различна форма. Суровъчен, млечен и яйчен са само три от вариантите, които имат пред себе си трениращите. Това са например яйцата, млякото и производните от него млечни продукти, а също така и пилешко месо и протеинови шейкове. Именно тази напитка има възстановителен ефект и е препоръчително да се приеме след като тренировката е приключила.


    За възстановително хранене след тренировка много помага и креатинът, който също като протеините е добавка с универсално значение. Тя подпомага силовата издържливост по време на тежките и изморителни тренировки във фитнес залата. Често в наши дни се налага становището, че приемането на добавки с цел възстановително хранене е много вредно и дори опасно за организма. В редица случаи обаче именно това дава добрите крайни резултати са отлично телосложение и стегнатост на фигурата. Ние работим с различни хора, които са се свързали с нас с цел да научат всички неща за правилното хранене и усвояването на съответните за целта навици. Благодарение на организирания от нас 13-седмичен курс всеки ще има възможността да работи индивидуално с инструктор, който изготвя програма за тренировка и списък с необходимите продукти за възстановителното хранене. То има огромно значение в дългосрочен план и неговата важност не бива да се подценява или игнорира от желаещите да имат отлично здраве.