Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Гинка


Гинка НейковаОще след първите няколко занимания обаче аз започнах да чувствам видимо подобрение. Затова искам да благодаря на хората, които стоят зад създаването и провеждането на курса. Благодаря и на всички останали, с които работехме в една група. Те ми помагаха през цялото време и активно ме насърчаваха, когато ми беше трудно в състезанието.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Казвам се Гинка Нейкова. Като много други жени, се сблъсках с излишно натрупаните килограми. В началото не ми беше лесно, но после свикнах с тях. Въпреки всичките ми предубеждения в крайна сметка реших да се запиша за участие в курса с времетраене 13 седмици. Ако трябва да съм честна, очакванията ми не бяха големи.

Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.