Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Снежана


Снежана КолеваИскам да изкажа полагаемата се благодарност на Здрави хора за високия професионализъм по време на работа с участниците. Усвояването на правилните хранителни навици изигра решаваща роля за моето подобрение, което почувствах още след първите две или три занимания. Благодарение на ръководителите на курса и на моите съотборници, сега аз отново се радвам на отличен тонус и добре изглеждаща фигура.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Името ми е Снежана Колева и от много време насам имам сериозни проблеми с килограмите. Опитвах всякакви варианти, включително изтощителни диети и активни физически упражнения. В крайна сметка усилията ми се оказваха безполезни, а фигурата ми не възвръщаше доброто си състояние. За мен всичко се промени още от първия ден, в който се записах в Предизвикателството да отслабнеш.

Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.