Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Wellness testОще от Wellness test

Wellness test се състои в измерване на физическото тяло, което от своя страна представлява своеобразен дом на това, което сме. Анализът на тялото, известен още като сегментен, се извършва посредством употребата на високотехнологичен уред с японски произход. Става въпрос за везната с името Tanita, който работи по специално създадена компютърна програма. В разстояние на по-малко от 60 секунди уредът извършва сканиране на човешкото тяло и прави прецизни измервания. Те от своя страна могат да са изключително полезни при изготвянето на индивидуални хранителни режими с цел подобряване на общото здравословно състояние.


Времето и здравето са единствените неща, които оценяваме истински само, когато ги нямаме. Не губи време, подари си здраве! Направи най-важното решение за теб, вземи своята програма и подари на тялото и духа си здраве.
Вземи програмата!
  • програми за отслабване
  • подмладяване
  • оздравителни хранителни програми
  • детоксикация на тялото и организма
  • антистресови програми
  • режимно спортуване и почивка
  • поддръжка на костна и муксулна маса в оптимално добро състояние
  • регулиране на баланса на телесните течности и мазнини
   Японската специализирана везна в значителна степен спомага за това да бъдат проследени с максимална точност действието на съответната програма по няколко основни показателя. Ето всъщност кои са те:

                -процентът на мазнините в тялото

                -процентът на течности в цялото тяло

                -костната маса, измерена в килограми

                -мускулната маса, измерена в същата единица

                -определяне на теглото с изключителна прецизност

                -индексът на телесната маса

                -метаболитната възраст 

                - висцерални /вътрешни/ мазнини

 

Получените резултати са еднакво важни както за подлагащите се на Wellness test или така наречения тест за отслабване, така също и за личните треньори и консултанти. Именно в зависимост от стойностите на всеки един показател, специалистите ни изготвят индивидуални спортни програми и хранителни режими. Освен това да следи общото състояние на тялото си е препоръчително за всеки, ето защо записването на нашия тест може да донесе на хората единствено полезни знания и опит. Ние препоръчваме записването на теста дори само поради простата причина, че по този начин всеки ще бъде идеално информиран за състоянието на тялото си. Що се отнася до изследването, то протича много лесно, бързо и без излишни трудности и загуба на време.

Едновременно с това може да се каже, че изследването е такова, че напълно щади човека. В подкожните подложки се поставят електроди, които от своя страна са оборудвани с със сензори. Предназначението на последните се състои в изпращане на сигнали през тялото, които по своя характер са ниски и напълно безопасни. Tanita е първият по рода си метод, който въвежда поглед към вътрешните мазнини, намиращи се в организма на всеки човек.Желаещите да си направят този тест могат по всяко време да се обадят на телефонен номер 0894 365 769 или да се регистрират през нашия сайт. За целта е необходимо да попълнят контактната форма и да въведат всички данни, които тя изисква. Ние ще докажем на всички, изявили желание да си направят теста, че те не са сбъркали в избора си и няма да съжаляват. Следенето на показателите на тялото позволява взимането на бързи и адекватни мерки в случай, че те нямат очакваните добри стойности.