Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Диета 5 кгОще от Диета 5 кг

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Само за срок от десет дни е възможно да се свалят до пет килограма от излишно натрупаното тегло. Несъмнено това е възможност, от която всички наши клиенти трябва да се възползват. Независимо дали са деца или възрастни и на колко години са, нито един от тях не е застрахован срещу напълняване. Благодарение на многобройните съществуващи диети обаче, проблемите с килограмите могат да се решат бързо и лесно. Освен това при спазването на диети един от най-важните фактори е времето, през което те продължават. Тъй като много хора искат да отслабнат възможно най-бързо, то петкилограмовата диета е отлична опция за тях. И тя като френската седемдневна диета е изключително популярна не само в страната, но и навсякъде по света. Следвайки точно препоръките и инструкциите в диетата, постигането на оптимални крайни резултати е гарантирано. По този начин само в рамките на две работни седмици клиентите ни отслабват до 5 килограма и вече могат да бъдат по-спокойни.


     Този изпитан метод обаче далеч невинаги дава очакваните резултати при всички, които искат да отслабнат трайно и качествено. В това сме се убедили по време на нашата дългогодишна практика, ето защо имаме далеч по-добро и интересно едновременно с това предложение. То се състои в записването в нашия курс по отслабване, който е с трайност от 13 седмици. По време на тях всеки един от участниците работи с индивидуален инструктор, който има за задача да изготви подходящ хранителен режим и съответните физически упражнения. Курсът е изключително атрактивен поради обстоятелството, че има елементи на състезание, в края на което за първите трима има специални награди. Без никакво съмнение при такива обстоятелства свалянето на пет или повече килограми от излишното тегло става много по-лесно. Тъй като участниците в курса са разделени по групи, то те могат да разчитат на подкрепата на своите съотборници, а това също има огромно значение за постигането на добрите крайни резултати. Независимо от факта, че петкилограмовите диети много пъти са ефикасни, ние не ги препоръчваме с оглед на особеностите, които възникват във връзка с правилното хранене. Именно за него ще научат много нови неща всички, които се запишат на курса.


     Нашите специалисти също така винаги са на разположение в случай на нужда от съвети и помощ. Тъй като познават отлично тънкостите на професията си, за тях не представлява трудност да насочат клиентите към най-подходящата за тях диета. В случая с диета 5 кг, тя е полезна за абсолютно всички. С напредването на възрастта неизбежно се стига и до покачване на килограмите. Ако обаче навреме се вземат необходимите мерки и се спазват предписанията ни, то всеки може да си гарантира качествено и безпроблемно отслабване. Сред най-големите преимущества на курса е усвояването на правилните хранителни навици, които много хора продължават да спазват до края на живота си. По този начин организмът не бива товарен с излишни мазнини и калории, които могат сериозно да застрашат здравето. Курсът ни продължава точно 13 седмици, но с всяка измината добрите резултати са налице, а точно такава е целта на всички записали се участници.