Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Диета 7 кгОще от Диета 7 кг

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

    Много хора постоянно прибягват до различни диети с цел да свалят излишно натрупаните килограми. Една от най-популярните е диета 7 кг, в която за кратък период от време тези килограми могат да бъдат успешно свалени. Като цяло диетите са присъщи в повечето случаи на жените, но също така и много мъже се подлагат на тях с оглед възвръщане на нормалното телосложение. Седем килограма за сваляне винаги се отразяват добре на хората, ето защо тази диета в никакъв случай не бива да се подценява. На първо място при диетите е от значение факторът време. Всяка една от тях трае различно – например няколко седмици или месеца. През това време е необходимо да се следват точните препоръки и указания, защото само по този начин се постигат желаните резултати. В случая със седем килограмовата диета необходимият период, през който тя трябва да се спазва, е две седмици. Известна е още като френска и в наши дни е много известна.


     Макар че тази диета има много почитатели по целия свят, тя невинаги е в състояние да доведе до постигането на оптималните резултати. Ето защо ние като истински професионалисти в сферата на здравословното хранене, препоръчваме на всички да се запишат на нашия 13-седмичен курс по отслабване. Той е изключително ценен с оглед на факта, че по време на него се усвояват правилните хранителни навици. Едновременно с това участниците ще научат много интересни неща, свързани с ползите от консумацията на определени хранителни добавки. Често те са за предпочитане предвид това, че предлаганата ни на пазара храна е с некачествен произход. Макар че за много хора добавките представляват единствено изкуствена химия, нещата всъщност са коренно различни. Ето защо по време на курса ни ще бъде засегната тази изключително важна тема, разясняваща кога е удачно да се приемат добавки, по колко пъти на ден и още много други. 13-седмичното ни предизвикателство до момента не е разочаровало нито един от участниците, които вече са се подложили на него. От страниците на сайта ни могат да се прочетат мненията и впечатленията на всеки. Само по себе си това е категорично доказателство за добрите резултати, които курсът постига по отношение на отслабването и здравословното хранене.


     Френската седемкилограмова диета е само една от многобройните, които предлагат свалянето на посочения брой килограми. За разлика от тях обаче, в курсът ни могат да се усвоят още редица ценни знания, свързани с правилните хранителни навици. Именно те стоят в основата на активния и здравословен начин на живот, който има огромно значение за дълголетието. Състезателният характер на курса дава допълнителен стимул на участниците да се представят възможно най-добре, така че да се класират на първите три места. Ако това стане, всеки от тях получава специална награда. Като истински професионалисти ние не отричаме ефикасността на диетите, но също така сме в състояние да предложим далеч по-добро и дълготрайно решение, ползите от което ще са за всички. За повече подробности и информация за курса, желаещите се да се запишат могат по всяко време да установят контакт с някои от нашите експерти и специалисти.