Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Диета за отслабванеОще от Диета за отслабване

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

    Всяка диета за отслабване е насочена към онези хора, които имат проблем с килограмите. Ние сме изпробвали най-различни варианти, всеки един от които е подходящ в зависимост от индивидуалното състояние на тялото, но за да имате траен ефект здравословния начин на живот и  хранителен режим за отслабване трябва да ви станат новия начин на живот. Много от диетите се спазват в кратки срокове от време, докато други продължават значително по-дълго. Известни са например хранителни режими, които са в състояние да осигурят свалянето до 10 килограма сравнително бързо. Друга популярна бърза диета за отслабване е тази, която едновременно със свалянето на излишните килограми пречиства организма от наличието на токсини. Тази диета е известна като динена и е много популярна в световен мащаб.Като цяло обаче повечето диети, макар и много от тях да са несъмнено ефикасни, предлагат временно решение на проблема с отслабването. Често се наблюдават случаи, когато свалените по време на диета килограми се възстановяват отново след това. До голяма степен причината за това е в неусвояването на правилните хранителни навици, които са важни в цялостния процес на отслабване.


    Именно за всички хора, които вече са пробвали диета за отслабване и не са постигнали желаните резултати, ние им предлагаме изключително интересен и атрактивен метод. Той се състои в записването в нашия курс за отслабване, който е с продължителност от 13 седмици. За този период може да се постигнат забележителни резултати, стига точно да се спазват инструкциите и предписанията на курса. Поради факта, че с всеки един от участниците работи някой от нашите професионални инструктори, хората ще получат възможно най-правилните и точни хранителни режими. В добавка към тях е необходимо да се правят различни по вид физически упражнения, които имат много важна роля в цялостния процес на отслабване. Упражненията също се изготвят от професионалните ни инструктори, които отлично си разбират от работата. Курсът ни има групов характер и състезателен елемент, ето защо това значително помага на всички по-лесно да се справят с излишно натрупаните килограми. Специално за най-добре представилите се трима ние имаме специални награди, ето защо всеки, който иска да бъде един от тях, има още по-голям стимул за добро представяне. 13-седмичното ни предизвикателство е отличен шанс за всеки да свали всички излишни килограми от теглото си.


     Всяка една диета за отслабване е ефикасна, но много често тя не предлага дълготрайно решение на проблемите. Ето защо спазващите я имат нужда от нещо по-добро, което е доказано и гарантира постигането на отлични резултати. Курсът ни е отворен за всички, независимо от тяхната възраст и предлага много неща, като например направата на уелнес тест или консултации. И двете са напълно по желание, ето защо никой не е длъжен да се възползва от тях. 13-седмичното ни предизвикателство е много по-ефикасно от всяка диета, защото спомага много да се усвоят правилните хранителни навици и да се научат въобще много полезни неща в сферата на храненето. Нашите инструктори могат да предложат най-добрите решения в зависимост от всеки индивидуален случай, така че постигането на оптимално добри резултати е гарантирано. Всеки, преминал през нашия курс, ще се убеди, че той дава далеч по-добри перспективи за сваляне на килограми от която и да е диета.