Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Ефективен ли е груповият метод за отслабванеОще от Ефективен ли е груповият метод за отслабване

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Много хора си задават въпроса ефективен ли е груповият метод за отслабване. Ние сме истински професионалисти в областта на здравословното хранене и отслабване и това ни позволява да познаваме отлично особеностите на този метод. С такава цел организираме своя 13-седмичен курс, който носи мотото Предизвикателството да отслабнеш. Той е подходящ за всички хора, независимо на каква възраст се намират. Свалянето на килограми е процес, който винаги е свързан с полагането на много усилия и упоритост. Това се налага най-вече от особеностите на различните хранителни режими, които често са тежки и изтощителни. Груповата терапия при отслабване има огромно значение особено когато тя има елемент на състезание. Точно такава е идеята на нашия курс, по време на който участниците са разделени на групи от по 12 – 13 човека. Всяка седмица се проверява нивото на показателите и така специалистите ни преценяват доколко даден участник се справя с предизвикателството.


    Нашите професионални специалисти и инструктори много добре знаят отговора на въпроса ефективен ли е груповият метод за отслабване. Те работят индивидуално с всеки един от участниците  в курса и на базата на собствените му показатели изготвят най-добрата и удачна програма. Тя включва неща от разнообразен характер, които не се изчерпват единствено със списък на подходящите за приемане храни и добавки. Разделното хранене има огромна роля при всички онези, които искат да постигнат забележителни резултати и да възвърнат предишното си и много добре изглеждащо телосложение. Наред с това груповият метод се характеризира  и с провеждането на различни физически упражнения, които натоварват всички или само определени мускулни групи. И в двата случая указанията трябва да се изпълняват максимално точно, защото само тогава ще са налице крайните отлични резултати. По време на нашата групова терапия организираме и дискусии с участниците в курса, които са на тема ползите от здравословния начин на живот и разделното хранене. Така след неговия край всички вече са добре запознати с навиците, които им гарантират здраве и дълголетие. Благодарение на състезателния елемент на курса всеки получава стимул за възможно най-добро представяне и може да се радва на подкрепата на останалите членове от своята група.


    За да разберат отговора на въпроса ефективен ли е груповият метод за отслабване, хората просто трябва да се запишат на нашия курс. Той не само дава по-добър стимул и желание за постигането на отлични резултати, но е и добър начин да се установи траен контрол върху теглото. Това предпазва искащите да отслабнат от допускането на грешки, които могат да разрушат само за кратък период от време постигнатото до момента. С участието си в нашия курс всеки допринася ползи в еднаква степен за себе си и останалите хора. Той е организиран по такъв начин, че да е атрактивен и интересен за всички. Най-добрите трима представили се получават награди, което е признание за положените усилия. След края на заниманията правилните хранителни навици са напълно усвоени, а това гарантира на мъжете и жените пълноценен и здравословен начин на живот. Дълголетието е възможно днес, стига само да се храним правилно.