Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Хранене - не просто диета, а начин на животОще от Хранене - не просто диета, а начин на живот

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

ХРАНЕНЕТО – НАЧИН НА ЖИВОТ

 

В моите Групи обикновено пробладаващи са жените. След като изготвя програма и дойдат на първата седмична среща – започват едни въпроси, едни очаквания.

Винаги си мислим, че след като вече сме на режим на хранене – отслабването започва автоматично. Но тялото ни е на друго мнение. Много години ние сме го изтощавали като ту сме му давали много „храна“ под формата на сладкиши и всякакви други „вкусотии“, или пък го поставяме на изтощителни диети. В отговор метаболизма блокира. Дефицитите се трупат и качваме тегло. Важно е да знаем, че процеса на отслабване е продължителен и ако искаме да е траен, то трябва да го превърнем в начин на живот.

И нашата 13 седмична програма е с такава цел. Какви бихте искали:

1.    Рестриктивна диета, която ви лишава от храна, но вие твърдо ще „изтърпите“ – защото „Трай бабо за хубост“, като резултата е йо-йо ефект и така до следващата нова година и пак и пак и пак... Или

2.    Вкусно, здравословно хранене, което е за цял живот и за цялото семейство.

Успешната диета няма краен срок!

Друг проблем  е, че си мислим „колкото по-малко ядем, толкова повече ще отслабнем“. Само че тази математика нашето тяло не я разбира. Тук нещата не стоят така. И не си мислете, че вие имате силна воля и ще издържите. Повярвайте ми волята няма абсолютно никакво значение. Всичко е биология и когато изтощите тялото си до крайност, то ще намери начин да си го навакса и вашата воля просто си замина. Да трябва да внимаваме с количеството на храната, но по-важно е тя да е достатъчна и да има висока хранителна стойност.

Всеки е чувал, че трябва да се яде често и по малко. И сега започваме – сега ще изям един банан, след 1 час – 1 шоколад, после идва ред на тортичката, а после ще си хапна солетки. Познато ли ви е? Нещата не стоят по този начин. Има хранителни вещества, които дават ситост за дълго време и носят малко калории ... и ред други хитринки – на 13 СЕДМИЧНА ПРОГРАМА ЗА ПЪЛНА ПРОМЯНА НА ЗДРАВЕТО И ДУХА.