Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Индивидуалната програмаОще от Индивидуалната програма

http://woman.hotnews.bg/predizvikvame-vi-da-zakusvate/promenete-zakuskata-si-i-shte-promenite-zhivota-si.51840.html

   Изготвянето на индивидуална програма е един от факторите с огромно значение за всички хора, които искат да се научат да се хранят здравословно и правилно. Същото се отнася и за тези, имащи проблеми с излишните мазнини и килограми. Ние от Здрави хора предлагаме на клиентите си решение, което ще помогне в борбата с нездравословното хранене и повишеният холестерол. Нашата програма от индивидуален характер включва разнообразен и богат набор от отделни точки. Те включват измервания и последващи установявания на индивидуални нужди от прием на калории, воден режим и по-голяма физическа активност. Протеиновият фактор е още едно от значимите неща за програмите от типа индивидуални, защото богатите на тази съставка храни и напитки са изключително полезни за организма. Ние се стремим да предлагаме разнообразни програми и начини за усвояване на правилните хранителни навици и за свалянето на излишните килограми за клиентите си и именно това заляга в новото ни предложение.

Времето и здравето са единствените неща, които оценяваме истински само, когато ги нямаме. Не губи време, подари си здраве! Направи най-важното решение за теб, вземи своята програма и подари на тялото и духа си здраве.
Вземи програмата!

   В зависимост от конкретните показатели на всеки един човек, неговата индивидуална програма при нас може да е свързана с покачването на мускулната маса или изчистването на мазнините в излишък. Поддръжката на теглото и вкарването му в рамка е още един от аспектите, на базата на които е изградена програмата. За допълнително улеснение на желаещите да им се изготви програма, те трябва да преминат през лесен за спазване хранителен режим. С продължителност от точно един месец, той коренно ще промени начина на мислене на записалите се по отношение храненето като цяло. То трябва не само да е правилно и здравословно, но едновременно с това да доставя удоволствие. Подобно нещо не е възможно при положение, че хората се настройват за спазване на тежка, трудна и дълга диета. Следенето на индивидуалните показатели е много важно за такъв вид програми, ето защо на всеки десет дни ние организираме срещи с тях. Мероприятията ще преминават в изучаване на постигнатото до момента и в обсъждането на възможно по-добри решения при евентуално възникнали проблеми в хода на програмата. Хората извън София няма да имат проблеми да комуникират с нас, защото за тях предлагаме контакти по скайп или на нашия имейл адрес.


    Другият начин за свръзка с нас е посредством употребата на телефонния ни номер. Затова всички с изготвена индивидуална програма ще получават отговори на интересуващите ги въпроси. Специално внимание в програмата ще отделим на хранителните добавки, които днес много хора погрешно мислят  като цяло, че са опасни и вредни за организма. Истината е, че особено в хода на спазване на хранителен режим, те имат огромно влияние за постигането на отлични резултати. Ние ще подберем за клиентите си единствено такива добавки, които са в състояние единствено да направят здравето силно и крепко. Освен че добавките стоят в основата на това да се чувстваме винаги тонизирани, те не на последно по важност място засилват имунитета ни и подпомагат бързото и трайно изгаряне на мазнини. Девизът на тази наша програма е: Бъдещето се определя от това, което правиш днес, затова само от нас зависи какъв начин на живот ще изберем – вреден или здравословен.