Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Кога се увеличава с 14 процента състоянието на нашия метаболизъмОще от Кога се увеличава с 14 процента състоянието на нашия метаболизъм

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Един от многобройните въпроси, които си задават интересуващите се от здравето си хора, е кога се увеличава с 14 процента състоянието на нашия метаболизъм. Отговорът е всъщност добре известен на много експерти и специалисти – при всяко повишение на телесната температура с един градус. Сега, след като знаем същественото, е време да обърнем внимание и на начините, по които се стига до това и най-важното – какви мерки да вземем с цел предпазване. Билковата напитка Термоджетикс в комбинация с белтъчини има абсолютно същия ефект или казано с други думи – при непоемане на никакви храни в рамките на 12 часа, се стига до съществено забавяне в процеса на метаболизма, което се изразява в 40 процента.  Хормоналният дисбаланс стои в основата на подобен род проблеми, над които със сигурност много хора постоянно се чудят. Докато някои качват килограми без да ядат много, то други се намират точно в противоположна ситуация.


    Хормоните на щитовидната жлеза оказват изключително сериозно влияние върху метаболизма. За да се стига обаче до забавянето му, при това по чувствителен начин, трябва да потърсим вината най-вече в себе си. Много хора по света се хранят изключително неправилно е нездравословно, като например се лишават от белтъчини и минерали. Ако обаче ги приемаме в достатъчни количества, няма да има нужда да си задаваме въпроса кога се увеличава с 14 процента състоянието на нашия метаболизъм. Хормонът кортизол се отделя от жлезите, които се намират в пространството над бъбреците в големи количества, ако се намираме в състояние на стрес. За щастие обаче този проблем си има своето ефикасно и трайно решение, като една от първите и най-важни стъпки е да накараме хормоните да започнат да работят изцяло за нас, а не срещу нас. Продуктите на Хербалайф са това, от което имаме нужда, за да подобрим метаболизма си. На първо място в списъка с въпросните продукти е споменатата вече напитка Термоджетикс, която се състои от Портокалово пико. С такъв термин обикновено се обозначават единствено чайовете, които са от изключително висока класа.  Традиционните черен и зелен чай са другите две напитки, които трябва да приемаме.


    Черният чай води до стимулиране на притока на кръв в тялото и предотвратява запушването на кръвоносните съдове. Що се отнася до зеления или наричан още китайски чай, той на първо място облекчава състоянието на стрес и дава на мозъка необходимото ободряване. Екстрактите от цвят на Малва са последното нещо, което може много да ни помогне за подобряването на метаболизма ни, като по своята същност това е богата на дъбилни вещества, танини и витамин С билка. Не бива да се подценява обаче и ролята на кардамоновите семена, които подпомагат храносмилането и намаляват чувството на киселинност в стомаха. Приемайки всички тези продукти, хората рано или късно ще усетят ползата и най-вече ще намерят ясен изчерпателен отговор на въпроса кога се увеличава с 14 процента състоянието на нашия метаболизъм. Това е един от процесите с най-голяма важност, протичащи в организма и осигуряващи ни отлично здраве за дълго време.