Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Козметика и SPA партиОще от Козметика и SPA парти

   Красивата кожа е сред основните приоритети на всички хора и най-вече на представителите на нежния пол. Макар че борбата за нея е много трудна, тя никога не спира. Напредването на възрастта и стресът са само два от факторите, които могат да повлияят в значителна степен негативно върху състоянието на кожата. Намаляването на еластичността и блясъка в съчетание с появата на видими изменения красноречиво говорят, че е време да се вземат бързи и адекватни мерки. Красотата несъмнено винаги е на мода, а добрият външен вид изпълнява ролята на визитна картичка пред околните. Ето защо ние от Здрави хора искаме да предложим на всички качествени Козметика и SPA парти, благодарение на които кожата ще е в отлично състояние за максимално дълъг период от време. Нашият клуб е мястото, в което хората могат да научат кои са най-добрите и полезни хранителни навици. Наред с това обаче искаме да дадем и някои ценни съвети за външното хранене.

Времето и здравето са единствените неща, които оценяваме истински само, когато ги нямаме. Не губи време, подари си здраве! Направи най-важното решение за теб, вземи своята програма и подари на тялото и духа си здраве.
Вземи програмата!
  • подобряване по отношение на мекотата, гладкостта, сиянието и блясъка на кожата само в рамките на седем дни
  • намаляване на видимостта на бръчките и фините линии за същия срок
  • постигането на оптимални резултати всеки ден, включително по-мека и сияйна кожа

    В тази връзка ние предоставяме информация на всички, които искат да поддържат перфектно състоянието на своята кожа в домашни условия. Нашите Козметика и SPA парти гарантират на всички постигането на максимално добри и задоволителни резултати. Антиоксидантните витамини С и Е са само едно от средствата, с които кожата може да се поддържа в превъзходно състояние дълго време. Луксозните текстури в комбинация с подходящите етерични масла са способни да извършат чудеса с всяка една кожа и да възвърнат загубените блясък и еластичност. Благодарение на нашите тествани и клинично доказани продукти клиентите ни могат да постигнат много неща, които да възвърнат блясъка на кожата.       


     За всички, които желаят да научат повече за грижите за кожата, всеки месец ние организираме безплатни консултации. Благодарение на тях всеки може да научи какъв точно е типът на неговата кожа, както и какви са подходящите за нея грижи. Не на последно място всеки получава шанса да изпробва възможностите на различните наши козметични продукти. За искащите час по-скоро да се запишат, е препоръчително да знаят следните неща:

                -запазването на място се извършва посредством телефонно обаждане на номер 0894 365 769 или чрез попълването на регистрационната форма в сайта ни

                                  Ново парти 05 АВГУСТ 2017 11.00ч За записване на тел.0894365769. ЧАКАМЕ ВИ - Моля след регистрация!       

                -броят на свободните места е силно ограничен, ето защо клиентите трябва да побързат

                -всичко е напълно безплатно, ето защо не се заплащат никакви такси или разходи

      Грижите за кожата винаги са били много важни, защото само с тях гладкостта и блясъка могат да се запазят дълго и продължително. Алое вера и разнообразните растителни съставки също като витамините С и Е спомагат много за качествените грижи, ето защо ние горещо ги препоръчваме на своите клиенти. Те могат да са сигурни, че добрите резултати няма да закъснеят и състоянието на кожата им видимо ще се подобри.