Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Протеинова диетаОще от Протеинова диета

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

    Една от най-ефикасните диети без съмнение е протеиновата, особено ако нейното спазване протича едновременно с активно физическо натоварване. На практика протеинова диета означава да се консумират предимно храни, които са богати в състава си на белтъчини. Ние сме истински професионалисти с богат опит в сферата на здравословното хранене, поради което препоръчваме тази диета на всичките си клиенти. Месото, рибата и яйцата са само част от продуктите, които съдържат много белтъчини и следователно могат да се приемат от подложилите се на тази диета. Млечни продукти като извара, сирене и мляко също могат да се консумират при положение, че тази диета се спазва. По време на диетата трябва да се избягват всички онези храни, които са с висок процент съдържание на мазнини и въглехидрати. В естествения си вид голяма част от храните си имат и от трите основни хранителни вещества. Основният принцип на въпросната диета е ограничаването на мазните храни и наблягането на онези, които съдържат белтъчини. За да има здравословен ефект тази диета, освен протеини, трябва да съдържа и микронутриенти. В противен случай само с протеини мускулите ще растат, но клетките ще имат недостиг на ценни микроелементи - жизнено важни за метаболизма.


     Макар че диетата от типа протеинова е широко разпространена в наши дни и на нея всеки ден се подлагат много хора, тя невинаги съумява да реши проблема с килограмите. Ето защо всички, които вече са я опитали и не са доволни от постигнатото, могат да се запишат на нашия 13-седмичен курс по отслабване. Той е предназначен не само за имащите с наднормено и поднормено тегло проблеми хора, но също така и за всички, които искат да научат повече ценни неща за здравословното хранене като цяло. В тази връзка е много важно да се спомене употребата на определени хранителни добавки, които трябва да се консумират в определени часове. Дали обаче е удачно това да се случва преди или след основно хранене, зависи от конкретната ситуация. Именно поради тази причина е добре за всички да се запишат на курса, който позволява на участниците по групи да разберат всичко необходимо за правилното хранене. Често преминалите вече нашия курс продължават да спазват предписанията и така се радват на здраве, което е лишено от различните проблеми и заболявания. Това е несъмнено приоритет на всички, който лесно може да се осъществи, стига само хората да се запишат на курса.


     Протеиновата диета се използва от много хора, включително и от тези, които активно се занимават с фитнес,защото богатите на протеин продукти стимулират растежа на мускулите. Въпреки това обаче е полезно за всички да пробват нашето тринадесетседмично предизвикателство, по време на което се практикуват спортни танци и други физически натоварвания в съчетание с употребата на правилните и полезни за организма продукти. Всеки един участник разполага с инструктор, който има за задача да изготви индивидуален хранителен режим. При началото на поредния от общо 13-те сеанса се прави измерване на показателите, за да се следи състоянието на процеса на отслабване. Не на последно място курсът ни дава възможност на всички, при това напълно по собствено усмотрение по желание, да се подложат на уелнес тест, който се прави със специален японски уред. Той проверява показатели като мускулна маса, костна маса, съдържание на вода в тялото и други.