Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Анелия


Анелия ЧапланскаИмето ми е Анелия Чапланска и като много други хора, страдам от сериозни проблеми с килограмите. Те бяха дотолкова в излишък, че ми бе трудно да повярвам, че някога отново ще се отърва от тях. Режимите, на които се подлагах, бяха крайно неефективни.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Всичко обаче се промени от момента, в който се явих на Предизвикателството да отслабнеш, организирано от Здрави хора. На целия тим и на състезателите от моята група искам да изкажа огромни благодарности. Днес мога да кажа, че именно това състезание ме върна отново към живота.

Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.