Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Биляна


БилянаЗдравейте, казвам се Биляна и бих искала да споделя впечатленията си от този курс, на който се записах. През трите месеца, докато се провеждаше, успях да сваля близо десет килограма от теглото си и сега се чувствам страхотно. Благодарение на отличната работа на специалистите от "Здрави хора" и на останалите участници, които ме подкрепяха, аз успях да постигна забележителни резултати.
  • Чуствам се страхотно
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   Преди да се запиша на курса, опитвах най-различни начини, чрез които да сваля килограмите си, но нито един от тях не даваше очакваните резултати. Реших да се запиша на 13-седмичното предизвикателство, като в началото бях скептично настроена. Сега обаче се радвам, че тогава взех правилното решение.

   Искам да благодаря на всички участници от моя отбор, както и на специалистите и треньорите, които ме подготвяха индивидуално по време на курса. Без тяхната помощ аз едва ли щях да успея да постигна тези добри резултати. Пожелавам на всички останали хора, записали се на курса, да свалят излишно натрупаните килограми и да не се отказват. Този курс бе много полезен за мен и вярвам, че ще е такъв и за всички останали.
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.