Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Боряна


Боряна ХристоваБих искала да изкажа своята огромна благодарност на ръководителите на курса и на всички хора, с които имах удоволствието да работя. Те ме подкрепяха активно през цялото време, а това ми помогна да преодолея трудностите, свързани с отслабването. Сега се чувствам отлично, а фигурата ми е здрава и стегната.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   Здравейте, името ми е Боряна Христова. От доста време имам проблеми с килограмите и не спирах да търся всевъзможни начини за отървавнето от тях. Изпробвах много диети и упражнения, но добрите резултати така и не идваха. Всичко обаче се промени от момента, в който се записах на 13-седмичния курс Предизвикателството да отслабнеш. Той ми помогна да науча всичко за правилните хранителни навици.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.