Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Даниела


Даниела АнгеловаКурсът вече не е част от живота ми, защото преминах през всичките 13 изпитания. Въпреки това искам да изкажа благодарността си към всички, включително и към хората, с които работех в една група. Всичко беше на високо и професионално ниво, а най-ценни за мен си остават получените познания за усвояването на правилните и здравословни хранителни навици.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   За курса Предизвикателството да отслабнеш дочух съвсем случайно. По принцип не съм от хората, които вярват на всяка реклама. Да се запиша обаче реших, защото вече така или иначе се бях предала в борбата с килограмите. Бях на 90 процента сигурна, че само ще си загубя времето. Хората от курса и в частност неговите създатели обаче ми върнаха вярата в това, че ще успея да отслабна.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.