Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Диана


Диана ДобреваСега съм много щастлива, че се доверих на професионалистите от Здрави хора. Те ме научиха на най-важните и правилни хранителни навици, благодарение на които се води активен и здравословен начин на живот.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Здравейте, казвам се Диана Добрева и като много хора в наши дни, имам проблеми с излишно натрупаните мазнини и килограми. От дълго време опитвах да се преборя с тях, като изпробвах най-различни и разнообразни методи. За огромно мое съжаление нито един от тях не даваше очакваните резултати, което ме постави в много трудно положение. Всичко обаче се промени от момента, в който се записах за участие в курса с продължителност 13 седмици Предизвикателството да отслабнеш.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.