Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Диана


Диана АрнаудоваБлагодаря от свое име на организаторите на курса и въобще за прекрасната обстановка по време на заниманията. Наградите за най-добро представяне бяха за мен един изключителен стимул и искам да поздравя Здрави хора за оригиналността на целия курс. Той ми помогна да науча много полезни неща за правилното здравословно хранене.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   Опитвах се да сваля излишните килограми по всевъзможни начини, но така и не успях да постигна нещо съществено. Затова и когато научих за курса, бях повече от скептично настроена. Смятах, че и той като всичко останало е по-скоро реклама, отколкото полезно нещо за хора в състояние като моето. Сега съм склонна са мисля, че никога не съм била толкова несправедлива в очакванията си.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.