Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Марияна


Марияна БилядероваБлагодарна съм на всички участници от групата ми, работата с които ми достави голямо удоволствие по време на всяко едно от заниманията. Не на последно място по важност изказвам признателността си към организаторите на курса. Те ни научиха на неща, за които едва ли може да се намери лесна и правилна информация. Благодарна съм, че бях част от такава великолепна организация.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Докато не попаднах на курса Предизвикателството да отслабнеш, се бях предала в трудната борба с излишните килограми. Всяка една диета до момента не оправдаваше надеждите ми, а поредният провал не можех да понасям лесно. Сега мога да кажа, че този курс завинаги промени живота ми и начина на мислене. Благодарение на него разбрах, че наднорменото тегло може да се победи.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.