Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Петя


Петя ДяволскаЗдравейте! Аз съм Петя на 37 години ,майка на две прекрасни деца. След две поредни бременности качих доста килограми . Правих многократни опити да отслабна с всевъзможни диети. Имах краткотраен успех и след това килограмите се връщаха. Приятелка ,с която тренирам народни танци ми препоръча да се включа в групата за отлабване и подкрепа на Емилия Милушева. Бях много скептично настроена,но с подкрепата на съпруга ми започнах да посещавам лекциите за здравословен начин на живот и да използвам продуктите на Хербалайф. С постоянство и упоритост спазвах съставеният ми от консулатанта хранителен режим И успешните резултататите не закъсняха. За период от 6 месеца – намалих три размера дрехи с програма за здравословен и активен начин на живот и с Хербалайф.! Искрено препоръчвам на всеки да опита и да усети резултата върху себе си, подобрявайки както здравето си, така и външния си вид!
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   Благодарна съм на Здрави хора, че ми помогнаха отново да върна предишните си килограми. Ако не бях се явила на Предизвикателството да отслабнеш, днес още щях да страдам от проблема си. Целият екип се състои от невероятни професионалисти, които знаят всичко за правилното и здравословно хранене.

Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.