Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Роза


Роза ГеоргиеваИма много хора, на които трябва да изкажа своите благодарности. На първо място това са организаторите на курса, които са професионалисти на високо ниво. Те ме научиха на правилните хранителни навици и ми показаха, че има начин да отслабнем трайно. Също така благодаря на участниците от моята група, без чиято морална и всякакъв вид друга подкрепа нямаше да успея.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Проблемите с излишно натрупаните килограми не са ми непознати, защото от много време насам се опитвам да се боря с тях. Нещата обаче така и не се получаваха и аз почти бях изгубила надежда да видя фигурата си здрава и стегната. Курсът с продължителност 13 седмици горещо препоръчвам на всички. На мен той помогна много и сега се чувствам отлично и без килограми, които да ми пречат да живея активно.
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.