Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Снежана


Снежана МитеваИскам от свое име да благодаря с цялото си сърце на организаторите на курса и на нещата, на които ме научиха. Днес, след като курсът е вече зад гърба ми, аз продължавам да спазвам съветите и препоръките на неговите ръководители. Ако не бяха те и експертните им познания, едва ли щях да се науча да се храня правилно и здравословно.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   Името ми е Снежана Митева. Преди години започнаха моите проблеми с килограмите, които постепенно се влошаваха. Аз обаче не стоях със скръстени ръце, а се опитвах да намеря лек против тях. Благодарение на Предизвикателството да отслабнеш сега всичко с фигурата ми е наред. Това се дължи на отличната организация и оригиналните ежеседмични занимания.
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.