Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Станислава


Станислава ДимитроваПривет на всички, аз съм Станислава Димитрова. Бих искала да споделя моята история с всички, които са като мен и имат проблеми с килограмите. Те ме измъчваха от доста време, но аз все не успявах да постигна нищо съществено въпреки многобройните диети и режими. Това, което ми помогна, бе Предизвикателството да отслабнеш на Здрави хора.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Още по време на първите занимания аз започнах да чувствам подобрение и сега, когато курсът е вече минало, искам да изкажа огромната си благодарност на професионалистите и на всички останали членове на моята група. Заедно те ме подкрепяха и аз се справих успешно със задачата си да отслабна.
Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.