Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Ваня


ВаняМного са хората, на които искам да изкажа специални благодарности, като това на първо място са треньорите от екипа на "Здрави хора", поели грижата за моето обучение. Без тях аз никога не бих постигнала отличните резултати. Също така благодаря и на останалите участници от състезанието, които го превърнаха за мен в едно незабравимо изживяване, пълно само с положителни емоции.
  • Много са хората, на които искам да изкажа специални благодарности, като това на първо място са треньорите от екипа на "Здрави хора"
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Моето име е Ваня. За 13-седмичния курс за отслабване разбрах от Интернет. Тъй като не съм от хората, които са добре запознати с правилните и полезни за организма хранителни навици, реших да се запиша. Сега мога да кажа, че никога няма да съжалявам за взетото от мен решение. Обучението имаше състезателен характер, ето защо едновременно с полезните знания, които натрупах по време на него, аз безкрайно много се забавлявах с останалите участници. До голяма степен състезателният характер на курса ми помогна в значителна степен по-лесно да се справя с проблема, който ме мъчи отдавна. В резултата на съвместната ми работа с професионалните инструктори и консултанти, промяната на хранителните ми навици,  аз успях да сваля част от натрупаното тегло още преди края на курса. Сега продължавам да следвам инструкциите на треньорите, защото искам да имам здрава и стегната фигура.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.