Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резултат Вася


Вася ВелковаЗдравейте и от мен, казвам се Вася Велкова. През последните 9 години качих 18кг.Търсех начин да ги сваля и така попаднах в Здрави хора.Изготвиха ми индивидуален хранителен режим.Моят консултант се грижеше постоянно за постигането на резултатите ми и ме подкрепяше.Така в рамките на 3 месеца свалих 2 размера дрехи. Към днешна дата /още 2 месеца/, свалих още 2 размера, чувствам се много по-добре, изпълнена с енергия. Благодаря на екипа на Здрави хора, които с грижите си и подкрепата помагат за по-добрите резултати.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване
   Тук е моментът да благодаря на целия екип на Здрави хора и за перфектната организация и провеждане на състезанието Предизвикателството да отслабнеш. Освен че имах подкрепа на всички останали, научих много полезни неща за правилното хранене.

Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.