Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Резутат Добринка


Добринка КолипатковаНаистина съм щастлива, че попаднах на реклама на „Здрави хора" във Фейсбук и това, че пишеше, че е състезание ме мотивира допълнително. През съзнателният ми живот винаги съм се чувствала зле и съм усещала подигравките от заобикалящите ме хора, и въпреки това не успях да се мотивирам и да се отърва от излишните кг, а депресията и кг растяха все повече и повече. През последните 3 месеца обаче научих много неща не само за храненето и себе си, но и за хората. Благодаря много на Емилия Нейкова, че беше и е до мен и продължава да ми помага и мотивира. В момента се чувствам добре и смятам, че и изглеждам така. Бих искала да кажа на всички скептично настроени хора, от който бях и аз, не говорете за нещо преди да сте го опитали, защото това е нашата природа и ние така правим, говорим много за нещата без да сме ги опитали и без да сме се докоснали до тях. Рискувайте повече и вярвайте повече в себе си и в добрите хора.
Променете начина си на живот, отворете се към света и вие, постигнете своите резултати, поддържайте здравето си и бъдете щастливи. Искате ли да разберете какъв ще е вашия резултат? Направи запитване

   Казвам се Добринка Колипаткова. Проблемите ми с килограмите датират още отпреди много години, които бяха за мен изключително тежки. Попаднах на този 13-седмичен курс по-скоро случайно, защото видях информацията в Интернет при търсене на поредната диета. Записах се с много по-малки очаквания, но всъщност се оказа, че съм взела едно изключително правилно решение. Сега изобщо не съжалявам за това.

Всички референции за контрол на теглото са свързани с Програмата на

Хербалайф за контрол на теглото, която включва, наред с други неща,

балансиран режим на хранене, редовна физическа активност, подходяща дневна

доза течности, хранителни добавки, когато се изисква и подходяща почивка.

Индивидуалните резултати ще се различават

 

Продуктите на Хербалайф не са предназначени за диагностика, третиране, лечение или предотвратяване на заболяване.

 


Още резултати

Виж всички Свалени Килограми Резултат Надка Начинът ми на живот, който харесвам е свързан изцяло с екипа от "Здрави Хора". Резултат Надка
Свалени Килограми Резултат Антон Благодаря на Emilia Neikova Благодаря наGalina Mihailova Резултат Антон
Свалени Килограми Резултат Галя М. Надявам се 13-те седмици, които всеки прекара, да му донесат единствено позитивни усещания. Резултат Галя М.