Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

ШизандраОще от Шизандра

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Шизандра е едно уникално по рода си растение, което е в състояние да направи много за качественото и трайно отслабване. Този продукт е известен още и като китайски лимонник и днес се използва масово по целия свят. Химичният състав на растението е това, което го отличава от много от останалите отслабващи продукти. Уникалността е характерна за всеки един компонент от неговата структура, като на първо място трябва да се посочат едногодишните клонки заедно с техните листа. Корените заедно с произлизащите от тях семена и плодове допълват състава на растението, което ние като истински професионалисти в областта на отслабването и здравословното хранене познаваме отлично. Киселият вкус на растението е резултат от наличието на най-различни киселини, сред които преобладават ябълчната, винена и янтарна киселина. Всяка една от тях влияе на вкуса на растението, което често пъти стои в основата на трайни и забележими резултати. С него натрупаните килограми могат да се свалят лесно.

                                                                              

    Аскорбиновата киселина е в големи количества в състава на шизандра, като това всъщност е добре познатият на всички витамин С. Захарите са в неголеми количества, което не ги прави чак толкова първостепенно важни за цялостния ефект върху килограмите от приемането на растението. В резултат на провелите се изследвания в редица европейски страни бива установено, че китайският лимонник съдържа в себе си уникални съставки. Те не са ензими, витамини и киселини, а лигналити. По-рано те са известни и с друго име – адаптогени. Основното им предназначение се състои в подобряването и удължаването на човешкия живот. Тази субстанция е едно от най-отличителните свойства на растението, което не бива да се подминава с лека ръка. Ние като работещи в областта на отслабването и здравословното хранене специалисти с богат опит и висока квалификация, горещо препоръчваме китайския лимонник на своите клиенти. То едновременно помага за успешното сваляне на натрупалите се килограми и има немалък брой лечебни свойства и характеристики. Съдържанието на шизандрин и сходните му съединения са причина за обуславянето на основни фармакологични свойства, които са по-добре познати на хората като лечебни. Именно с тях ние държим добре да запознаем клиентите си, така че те да се предпазят от заболявания.

    Шизандра е сред онези растения, които въздействат върху човешкия организъм по всевъзможни и разнообразни начини. Преди всичко обаче те имат природен адаптоген и стимулатор на нервната централна система. Получените от семената на растението препарати са главните „виновници” за премахването на умората и сънливостта. Повишението на работоспособността и премахването на състоянието на депресия са още две от полезните неща, които растението дава на всички използващи го. Не на последно по важност място стои въпросът с подобрената функция на сърцето и ритъмът на сърцебиене. В наши дни сърдечно – съдовите заболявания са широко разпространени, което налага взимането на навременни мерки. Ние препоръчваме растението на всеки, който има подобни заболявания, защото с него те се лекуват значително по-лесно. Удължаването на живота е гарантирано, защото благотворното въздействие на растението върху организма води до забавяне на процесите на стареене. Това е продукт с голяма важност за воденето на активен и пълноценен начин на живот.