Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Училище за здравословен начин на животОще от Училище за здравословен начин на живот

   Wellness academy е подходяща за всички, които се интересуват от усвояването на правилните хранителни навици. Те стоят в основата на изграждането на един начин на живот, който гарантира на всички дълголетие и здраве в големи количества. Методите на детоксикиране и поддържането на отлично здравословно състояние също са сред нещата, които желаещите да участват в академията ще научат много добре. Днес грижите за здравето често се изоставят на заден план за сметка на консумирането на много вредни и опасни за здравето хранителни продукти. В резултат на това пренебрежително отношение не са малко случаите, когато дори и хора на сравнително млада възраст започват да имат осезаеми проблеми с теглото и общото си здравословно състояние. С изготвените от професионалистите на академията тренировъчни планове всички подобни проблеми могат веднъж завинаги да намерят своето трайно и ефикасно решение. Всеки може да стане член на академията веднага щом се запише в нея.
Времето и здравето са единствените неща, които оценяваме истински само, когато ги нямаме. Не губи време, подари си здраве! Направи най-важното решение за теб, вземи своята програма и подари на тялото и духа си здраве.
Вземи програмата!

   Занятията в това училище за здравословен живот се провеждат в определени дни от 18.30 часа. Продължителността на всяко едно занимание трае в рамките на точно 90 минути, като краят се обявява в 20.00 часа. Членовете на Herbalife - клуб Herbalifefan са единствените, които са в състояние да посещават провеждащите се в академията занимания. Нещата обаче могат да се променят и за останалите хора, като за целта е достатъчно те да станат членове. Повече информация относно това може да се намери на страницата на сайта, където всеки ще научи интересуващите го неща. Всяка седмица темите на заниманията са различни, което придава допълнително разнообразие за записалите се. Освен това хората не са задължени да имат обвързаност с отделните теми, за да ги посещават. Те могат да изберат тази, която им се струва едновременно най-интресна и полезна за самите тях. Всеки записал се си гарантира научаването на полезни неща, свързани с правилния начин на хранене и последвалото от него сваляне на излишните килограми. В седмичния ни график е възможно да се провери коя ще е следващата тема, така че всеки е навреме осведомен за това, което предстои. Посещението на академията може да помогне за по-добрия и здравословен живот.


    Wellness academy се явява чудесно допълнение към провеждащата се персонална програма, за която всички могат да намерят информация на страниците на нашия сайт. Освен че не се заплаща допълнително, въпросната персонална програма се изготвя за всеки един отделен записал се в клуба. Запознанството с други хора с подобни проблеми пък ще подейства стимулиращо и като мотивация за качествено и трайно отслабване. Преди всичко академията ще даде възможност на всеки да усвои всички онези хранителни навици, които стоят в основата на здравословния начин на живот. Той е препоръчителен за абсолютно всеки, независимо дали страда от поднормено или наднормено тегло. С правилното хранене се постигат добри резултати и организмът получава така необходимите му укрепване и тонус. На заниманията се разглеждат някои от най-важните теми, като например мазнините в тялото, значението на вечерята за теглото и здравето и още много други. Всяка една тема е предназначена да помага на записалите се в здравословното ни училище.