Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Здравословно храненеОще от Здравословно хранене

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Здравословно хранене на всяка цена трябва да се спазва от всички, които искат да водят активен и пълноценен начин на живот. Ние като истински професионалисти в тази област, можем да помогнем много в тази насока. Всеки, който реши да се свърже с нас, ще научи най-важните неща и принципите на здравословното хранене. Някои от тях се спазват до края на живота и по този начин спомагат за това организмът винаги да се намира в добро състояние. Съществуват няколко основни принципа на храненето от този тип и всеки един от тях има огромно значение за здравата и стегната фигура в дългосрочен план. На първо място е важно за отбелязване, че е полезно да се храним поне 3 или 4 пъти на ден, като интервалът не бива да надвишава повече от шест часа между всяко отделно хранене.От значение е също така винаги да се закусва, като в никакъв случай не е задължително закуската да е в големи количества.

    С всяко хранене за организма е от огромно значение да приема такива източници, които в своя състав са богати на белтъчини. Това е един от най-важните и съществени принципи при здравословно хранене, ето защо не бива да се подценява или игнорира. Друг принцип на този вид хранене е свързан с добавянето на определени плодове към първото за деня хранене, но в този случай всичко зависи от личните вкусове и предпочитания. За сметка на това обаче е повече от препоръчително на работното място да се държат малки, но в същото време много полезни закуски. Те са препоръчителни и за дома, но през по-голямата част от деня много хора се намират на работа. Тези закуски са много полезни, защото винаги позволяват тялото да бъде захранено при положение, че човек е много зает и не разполага с необходимото време за приготвяне на храна. Планирането е един от най-важните процеси при храненето и особено при типа здравословно. Винаги, когато храната не може да се осигури в резултат на заетост, тя непременно трябва да се приготви от вкъщи. Така тялото ще се захранва единствено с качествена храна вместо с вредните солени и сладки изделия.

     Ние като истински експерти с богат опит знаем всичко за здравословно хранене и не се колебаем да предадем знанията си на хората. При нас те могат не само да научат изключително ценни и полезни неща за правилното хранене, но също така и да се запишат на организирания от нас курс. Той се провежда в рамките на 13 седмици и има елемент на състезание. За разлика от повечето диети, които предлагат само временно решение на проблема с килограмите, този курс е предназначен за всеки, включително и за нямащите проблеми с килограмите хора. Преди всичко е важно да се научим да се храним правилно, което със сигурност намалява шансовете за сериозни увреждания на здравето в дългосрочен план. Именно това е нашата цел, с която организираме курса. Той е свободен и отворен за всички, които искат веднъж завинаги да се отърват от натрупаните килограми и мазнини.