Това е уебсайт на Независим Член на Herbalife. За официалния уебсайт на Herbalife, моля посетете bg.myherbalife.com X

Здравословно отслабванеОще от Здравословно отслабване

За трайни и продължителни резултати се запишете в 13 седмичния ни курс, подобрете здравето си, забавлявайте се с козметичните ни партита, танцувайте с нас и не збравяйте, че без усилия няма постоянни резултати, но с нас усилията ще са ви приятни!
Регистрирай се

   Желаното от всички хора с наднормено тегло здравословно отслабване може не само да се постигне за кратък период от време, но също така това да доведе до получаването на стегната фигура в дългосрочен план. Като цяло повечето от хората се решават трудно на стъпката, свързана с ограничаването на вредните за организма храни и напитки. Трудната част обаче се състои в най-правилния начин за отслабване. Ние като истински професионалисти с богат опит в тази сфера, знаем всичко за здравословното хранене и произтичащото от него отслабване. Ето защо е препоръчително за всеки още сега да се запише на 13-седмичния ни курс, носещ мотото Предизвикателството да отслабнеш. На него участниците научават изключително полезни и ценни неща, свързани с усвояването на правилните хранителни навици. Тяхната промяна често е ключът към успеха, ето защо без необходимите познания в тази област, няма как да се отслабне по възможно най-бързия и благоприятен в същото време за хората начин.


     При здравословно отслабване трябва да се набляга на консумацията на онези продукти, които са полезни за тялото и организма в дългосрочен план. Ето защо в тази връзка трябва да се ядат колкото се може повече зеленчуци и плодове за сметка на някои вредни храни. Към тази група се числят всички, които са богати на мазнини, захари и други увреждащи здравето ни съставки. Препоръчително е да се ядат от пет до девет порции плодове и зеленчуци дневно, за да има добри резултати в отслабването. Макар че вероятно подобно количество би се сторило прекалено много на някои, всъщност това изобщо не е така. Просто към всяко хранене се прибавят различни порции и по този начин се получава препоръчителната ежедневна доза. Витамините и засищащите фибри са в изобилие в състава на плодовете и зеленчуците и това е една от основните причини, поради което те са толкова препоръчителни. Пиенето на вода до осем или дори десет чаши на ден също е много важен и съществен фактор в процеса на трайното и качествено отслабване. Дехидратацията често създава у хората заблудата, че изпитват глад, докато всъщност те са жадни. Препоръчително е да се пият напитки без калории и да се добавят плодове към водата за повече привкус.


     В зависимост от заетостта при всеки се определя и по колко пъти на ден е най-добре да се яде с цел здравословно отслабване. Консумацията на по-малки ястия през деня води до желаното засищане, докато през това време метаболизмът се презареди. Това са само част от нещата, които трябва да се спазват от хората, имащи намерение да отслабнат. За всички тях е много полезно да се запишат на курса ни, защото той далеч не се изчерпва само с информация за начините, по които да отслабнем. В рамките на тези 13 седмици добрите резултати започват да личат още на ранен етап от курса. Ние можем да помогнем на всеки да се сдобие с перфектната здрава и стегната фигура, независимо на каква възраст е. Предвид наближаващия летен сезон, много хора вече сериозно се замислят за начините, водещи до качествено и едновременно с това здравословно отслабване.